tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ilmastonmuutos?

 Ilmastonmuutos?


Toivon tähän keskusteluun muitakin asiapohjalta.

Noihin edellisiin fysikan osioihin perustuen, niin minulla on toinenkin vaihtoehto kuin nyt valalla oleva kanta.


Jos en ole nyt pahasti väärässä, niin ydinreaktorissa, kun puretaan elektronin magneettista varausta, jossa kyseessä on niiden pienemmät lämpöelektronit, jotka voi havaita lämpönä tai valona. Nyt atomivoimaloiden aiheuttamana nuo pienemmät elektronit huitelevat vapaana ja voivat näkyä maapallon keskilämpötilan nousuna.

ihan normaalissakin sähkö/lämpö/valo ilmiössä noita elektronissa olevia lämpöelektroneita häviää elektronin magneettisuudesta, mutta tuollainen elektroni käy kylmässä avaruudessa ja sitten myös kuumassakin maan keskipisteessä se voi palautua lämpöelektroneiden määrän suhteen maximiinsa, mutta elektroni, jonka magneettinen varaus on purettu täysin niin ei kykene olemaan maan magneettikentässä vaan on näkyy säteilynä. Eli ehkä äärimmäisellä kylmyydellä ja kuumuudella voi yrittää palauttaa magneettisen varauksen menettäneen elektronin ennalleen.

kun ajatellaan, että elektroni on ns. "pankki" pienemmille lämpöelektroneille ja niitä ei voi olla määräänsä enempää elektronia kohden ettei ne näkyisi lämpönä ( vähemmän voi olla ) ja nyt kun on lamaannutettu noita pankkeja ydinvoimalassa, niin lämpöelektroneita on ylimääräisiä niitä "pankkeja" kohden, jotka ovat jäljellä ja keräämässä noita lämpöelektroneita suhteessa lämpöelektroneiden määrään. Kun lamaannutettu elektroni ei voi mennä maan magneettikenttään mukaan, koska siinä ei ole noita lämpöelektroneita tarpeeksi, jotta se reagoisi riittävästi magneettikenttään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti